Aantal personen: 4
Kopje runderbouillon
fijngesneden wortel
fijngesneden prei
ui
1 bakje champignons
1 groene paprika
azijn
wat zoetstof
Bieflapje in reepjes snijden bestrooien met zout en peper. Champignons in stukjes snijden.De paprika in stukjes snijden.Snij de ui in ringen of stukjes.
Bak het bieflapje in de wok,leg even op een verwarmde schaal of schaaltje. Bak de ui en daarna de groenten er één voor één bij tot je alles gehad hebt en doe het vlees er wéér bij. Goed doorverwarmen en doe het kopje runderbouillon erbij en wat azijn en wat zoetstof naar smaak.U kunt er ook nog wat paprikapoeder over strooien geeft wat méér pit.
Geef er sperzieboontjes bij en in de schil gekookte en daarna gepelde aardappelen bij.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |